Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Gratis duurzaamheidsprofiel helpt woning verduurzamen

Gratis duurzaamheidsprofiel helpt woning verduurzamen

Wellicht wilt u graag uw woning verduurzamen, maar weet u niet waar en hoe u moet beginnen. De website duurzaamheidsprofiel.nl gaat u daarbij helpen. Via deze website download u namelijk gratis een duurzaamheidsprofiel van uw woning. 

Initiatief

Duurzaanheidsprofiel.nl is een online tool om u op weg te helpen met verduurzamende maatregelen van uw woning of VvE. De website is een initiatief van meerdere marktpartijen waaronder de Nationale Hypotheekbond, Intersoftware en Florius.

Rapport

Een woningbezitter die op de website zijn (toekomstige) postcode en huisnummer invult, krijgt in een rapport een globaal overzicht van de energiebesparende maatregelen die eventueel mogelijk zijn op dat adres.  Het rapport toont tevens een schatting van de besparing die het u gaat opleveren aan de ene kant en de investering aan de andere kant. Op die manier kunt u een inschatting maken van de terugverdientijd van de betreffende maatregel.

Financiering

Naast het overzicht staan in het rapport ook de verschillende financieringsvormen om de suggesties te realiseren. Enkele mogelijkheden zijn subsidies, een duurzaamheidslening van de gemeente of het Nationaal Energiefonds. Maar ook een groene lening bij een bank is een mogelijkheid, vaak tegen een gunstig tarief. Neem voor advies over een (nieuwe) hypotheek of lening gerust contact op met onze collega’s van Commitment Verzekeringen.

Meer weten?

Voor meer informatie en het rapport bezoek www.duurzaamheidsprofiel.nl

Gerelateerde berichten

Courtage-actie: €1.000 van je makelaar?

Bent u komende tijd van plan uw huis te verkopen of een huis te kopen? Doe dat dan bij een...

Lees verder

Energielabel aanvragen? Zo doet u dat!

Bij de verkoop of verhuur van uw woning moet u een definitief energielabel laten registeren. In dit...

Lees verder

Wie regelt de zaken rondom uw huis als u dat zelf niet meer kunt?

Als een huiseigenaar overlijdt krijgen de erfgenamen de woning. Het is niet ongebruikelijk dat...

Lees verder