Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Makelaar Ochten

Zoekt u een makelaar in Ochten en omgeving? Dan bent u bij Commitment Makelaars aan het juiste adres. Voor al uw vragen over de woningmarkt staan wij voor u klaar.

Verkoopmakelaar Ochten

Wilt u uw woning verkopen in Ochten? Neem dan contact op met Commitment Makelaars voor een vrijblijvende kennismaking.

De woningmarkt in Ochten en omgeving houden wij nauwgezet bij. Hierdoor zijn wij de ideale verkoopmakelaar in Ochten.

Van het bepalen van de woningwaarde en de verkoopstrategie. Maar ook de plaatsing op Funda en andere media. Tot het regelen van de bezichtigingen en de koopovereenkomst. Wij staan u bij in alle stappen bij de verkoop van een huis.

Aankoopmakelaar Ochten

Wilt u een woning kopen in Ochten? Neem dan contact op met Commitment makelaars voor een vrijblijvende kennismaking.

De woningmarkt in Ochten en omgeving houden wij nauwgezet bij. Hierdoor zijn wij de ideale aankoopmakelaar in Ochten.

Van het meehelpen zoeken naar een geschikte woning. Tot aan het begeleiden bij bezichtigingen en de check van het koopcontract. Wij staan u bij in alle stappen bij de aankoop van een huis.

Of u nu op zoek bent naar een eengezinswoning, een appartement of een vrijstaande woning. Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar de perfecte woning. Een woning die past bij uw woonwensen en waar u een goed gevoel bij heeft.

Woningen in Ochten (Gemeente Neder-Betuwe) vindt u in alle prijsklassen en er zijn vele plekken om te wonen binnen en buiten het dorp. Ochten bestaat uit kindvriendelijke buurten, appartementen, monumentale boerderijen en leuke dijkwoningen.

Verhuurmakelaar Ochten

Ook als u een woning heeft die u wilt verhuren, kunt u bij Commitment Makelaars terecht. Als verhuurmakelaar zijn wij ervaren in het zoeken naar geschikte huurders voor uw huis of beleggingsobject.

Kosten makelaar Ochten

De makelaarskosten zijn altijd afhankelijk van de afspraken tussen u als klant en ons als makelaar. Welke diensten heeft u van ons nodig?

Bij de aankoop en verkoop van een huis is het gebruikelijk een courtage af te spreken. Dat komt neer op een percentage van de uiteindelijke koopprijs. Maar ook andere afspraken zijn mogelijk. De kosten van de makelaar zijn afhankelijk van uw wensen. Dus neem gerust contact met ons op om een offerte op te vragen.

Huis verkopen Ochten

Heeft u een huis in Ochten en wilt u deze woning misschien verkopen? Schakel dan Commitment Makelaars in voor meer informatie.

Wij komen graag bij u langs om kennis te maken en de woning te bekijken. Want het verkopen van een huis is voor de meeste woningeigenaren geen dagelijkse kost, maar voor ons wel.

Wij hebben alle expertise in huis om de beste waarde van de woning te bepalen en een soepele verkoop te bevorderen.

Waardebepaling Ochten

Wat is uw huis waard? Vraag bij ons een vrijblijvende gratis waardebepaling aan.