Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Verkoop

Graag komen we bij u thuis. We geven een waardebepaling af, maken een verkoopplan, zorgen voor een professionele woningpresentatie en een goede zichtbaarheid van uw huis. We laten potentiële kopers alle pluspunten van uw woning zien. Uiteraard is ook het onderhandelen en de afhandeling bij ons in goede handen.

Aankoop

Hoe koopt u uw droomhuis? Wij helpen u graag bij uw zoektocht en kijken met een vergrootglas naar onder andere de bouwkundige, juridische en prijstechnische aspecten. Zodat u met een roze bril van uw nieuwe woning kunt genieten.

verhuur

Verhuur

Als u een woning wilt verhuren komt daar vaak nog wat bij kijken. Wij kijken met u wat een passende huurprijs is, gaan op zoek naar geschikte huurders en regelen de bezichtigingen. Natuurlijk mag u van ons een nette afhandeling en een goede huurovereenkomst verwachten.

Gratis zoekopdracht

Stel uw persoonlijke zoekopdracht in en ontvang altijd het nieuwste woningaanbod uit uw regio. Door het achterlaten van uw zoekopdracht hoeft u niet meer zelf te zoeken op Funda, maar krijgt u automatisch alle woningen passende bij uw wensen toegestuurd.

waardebepaling

Gratis waardebepaling

Heeft u verkoopplannen? Dan bieden wij u als woningeigenaar een gratis waardebepaling van de woning aan, inclusief een goed onderbouwd verkoopadvies. Zo weet u gelijk wat uw huis waard is. Nieuwsgierig geworden? Vraag de gratis waardebepaling direct aan.

taxatie

NWWI Taxaties

Wij werken samen met gecertificeerde taxateurs die objectief en onafhankelijk uw onroerend goed kunnen taxeren. Of het nu is voor waardebepaling bij verkoop of aankoop, een aanvraag voor een hypothecaire financiering of een WOZ-beoordeling. Binnen een paar werkdagen bent u voorzien van een NWWI gevalideerd rapport.

hypotheek

Hypotheekadvies

Met Commitment Verzekeringen hebben wij toegang tot alle hypotheekverstrekkers. Wij kennen de voorwaarden die zij stellen. We zijn op de hoogte van alle relevante wet- en regelgeving. Zo beoordelen wij welk product het beste past bij uw situatie. Of het nu gaat om een hypotheek afsluiten, oversluiten of aanpassen in verband met een verhuizing.

verzekeringen

Verzekeringen

Ieder individu is anders. Afhankelijk van woonsituatie, gezinssamenstelling, leeftijd en financiële draagkracht heeft iedereen een andere behoefte aan verzekeringen. Commitment Verzekeringen kijkt graag naar het hele plaatje, zodat u niet onder- of oververzekerd bent.

VVE

VVE beheer

Het bestuur van een Vereniging van Eigenaren heeft een breed takenpakket. VVE Commitment helpt met financieel beheer, secretarieel beheer en/of technisch beheer. Geef de zorg uit handen van bijvoorbeeld de administratieve uitvoering, het organiseren van de vergaderingen of het onderhoud van uw appartementencomplex.